2010-10-31 | 17:33:11

En låt man blir taggad av!



Ska ut om ungefär en timme, träffa några kompisar. Sen ska vi ut och festa! Och med mitt favorit folk, dom trevliga 94orna killarna, och kommer säkert träffa nytt folk! Jag är mega taggad! :D Caio
2010-10-31 | 13:56:26

Man ska vara nöjd med sig själv.



Juste mina nya jeans, jag hatar egenkligen att ha på mig jeans, men dom här är riktigt sköna! och det är är nog mina första jeans jag köpt som sitter tight, har haft ett bara par äkta jeans förut, men dom satt ej så tight. Så grattis till Gina som tagit min Jeans oskuld. HAHA! :)

2010-10-31 | 11:50:07

Ja, jag är en tönt!



2010-10-31 | 10:11:48

Im goingt out!

Gode morgon! Jag är cp trött, har sovit väldigt dåligt, eller lite väl lite. Hoppas ikväll blir bättre än igår, för igår var det as tråkigt, den dagen kan man väl lika radera. Jag hoppas vi alf kan träffa tobbe idag, men det känns som jag tjatar på honom, han kanske tycker det är jobbigt.

Men då får han skylla sig själv, för om han ger såna vibar så får han ju skylla sig själv, om jag smsar honom 24/7, Ska ut med vovven nu! Ciaaao!
2010-10-30 | 23:35:00

Här kommer alla känslorna på en och samma gång..

Det är respektlöst, att dom ens gjort något sånt, fyfan säger jag bara..
Det jag skrev över har inget med mig att göra, men jag kan säga att kvällen blev absolut inte som den var tänkt. Vi tänkte träffa tobbe, som tydligen en skulle dra ut sen. Synd det, för jag såg fram imot att träffa han. Så vi drog omkring, åkte lite fel. Hamna i fredhäll, aja skit tråkig kväll. Världens tråkigaste kväll, usch!

Sen blir jag lack, jag får damp, jag tålar inte dryga människor, jag orkar inte med dryga små fjolliga 96or. Fuck off! Och blir lack när folk super sig as fulla, så man måste ha koll på dom för dom ej kan ha koll på sig själva hur mkt dom kan dricka innan dom blir aspackad, har varit så med massor av folk jag varit senaste tiden, jag menar skärp er. Drick ej om ni ej vet hur mkt ni kan dricka innan ni blir packade, för jag orkar inte ta handom flera 96or som ej kan ta kontroll själva! Sen den roligaste kommentaren man ofta få höra är ->

Min kompis: ''Dricker någon sprit och sen gör ett uttryck som visar att det smakar äckligt''
Jag: Vrf dricker du om det är äckligt, man dricker ju om det är gott, inte bara dricka.
Min kompis: Man dricker ju för att bli packad
Jag: Haha, man dricker ju för att det är gott inte för att bli aspackad.
Om det är därför folk dricker bara för att bli packade, tycker jag synd om folk..
2010-10-30 | 09:06:27

Jag somnade med datorn igår..







God morgon, jag borde ligga och sova nu.. Gick och la mig i säng vid ett med datorn och somnade vid ca två tror jag med datorn på min mage haha.. som tur va gick min bror och hämtade den, annars hade den ramla i marken för jag rör på mig. Somnade också med smink och kläder haha.

Nu ska jag äta frukost och se lite på tvn, sen får man väl tagga inför ikväll haha.. :)
2010-10-30 | 00:38:34

Super duper bra dag att fira lovet!

Woho, har haft en riktigt bra kväll kan jag säga! Utan en sak som händer en av mina favorit kompisar sen på väg hem, men vill jag ej skriva om.. Men innan var det jävligt mysigt! Vi var ute någonstans, med tobbe, marcus och några andra av deras killkompisar som är 94or, Super trevliga och gulliga. Satt och myste jätte mycket med tobias. Gillar honom, hehe. Fast sen var det någon ny kille vi träffade på idag, Som typ var packad som sen började kladda på mig.. När jag typ ville(?!) va med tobias, Fast var med tobias hela kvällen. Super mys!

2010-10-29 | 17:57:18

Dags att fira !

~Nu har jag många Alternativ, nu är det bara att välja hur man vill fira lovet!~

2010-10-29 | 14:34:13

Höstlov!

Hej hej på er! Hoppas ni mår bra! Jag har precis kommit hem och nu har jag höstlov, Woho! Jätte skönt och det gör mig mega glad! Sitter här och tänker nog ta tag i kameran och ta kort till headern, eftersom jag får höstlov tänkte jag ändra lite små saker i designen! ;)

Ikväll ska jag ut, vet ej om jag sover hemma eller hos nellies farbror, har lust att sova med nellie alf. För ingen fick sova här ikväll, och jag vill verkligen va med henne för hon har varit så omtänksam mot mig just nu när jag
har haft en skit jobbigt vecka.. Men nu är allt bra, säger vi! :)
2010-10-28 | 16:34:46

Nu är jag tillbaka !

Har varit kaos den här veckan, åkte till sjukhus med min hund igår sent på kvällen kom hem på natten. Och sen till skolan.. men orkar inte berätta om det som hänt..

Men nu ska jag börja blogga som vanligt, ska försöka ta med datorn till skolan någon dag! :D
2010-10-27 | 17:10:38

Plugg

Kommer ej kunna blogga idag, har två prov ett imorgon och ett i över morgon, kanske kan blogga senare.
Ciao så länge..
2010-10-26 | 21:48:28

Jag måste lägga det här åt sidan idag..

Idag har inte varit en speciellt bra dag, är sur på massor av folk, jag pallar inte. Jag får damp, jag är besviken på allt. Killar beter sig som svin, dom har ingen jävla respekt!


2010-10-25 | 16:59:00

Sun and water..


2010-10-25 | 15:38:03

Jag är fotosugen!


Hejhej, kom precis hem. Sitter och äter macka och har ångest över alla prov jag har den här veckan! känner alf att jag kan det jag ska till matten. No ska jag plugga och so. Non kanske blir svår men so kan jag nog faktiskt fixa! :) ska kanske ut sen och träffa någon eller några kompisar. Men nu ska jag ta det lite lungt och sen plugga! kan inte gå ut om jag inte pluggat

Btw. Funderar på att gå ut innan jag börjar plugga och ta lite kort! :) Fotot där uppe är ifrån i fredags.
2010-10-24 | 19:49:03

Kom precis hem!

tjatja, har inte bloggat på länge, har varit upptagen. Igår så sprang typ killarna ifrån oss och ville att vi skulle springa efter, vi bah nej? Väx upp liksom. Så vi orkade ej med dom, så då var det bara vi tjejer men då ringde jag tobbe som vi träffade i vasa parken förra helgen, dom är 94 och är skit shyssta och gulliga. Ena killen vi träffa igår vid namn victor. Är skiittt snygg! så vi va med dom, sen hände det lite saker, någon blev slagen osv. Pallar inte berätta eftersom jag ej vet vilka som läser min blogg. Sen drog jag och nellie hem till mig och nellie sov här.

Sen idag åkte jag och nellie, och träffa sofia och stefan på fridhem. Där jag shoppade jeans leggings och en kofta. Sen drog vi och träffa bilbo när sofia och stefan hade dragit. Men jag var tvungen att gå för jag skulle till min gudfar, där vi varit idag med några andra. Och nu är jag hemma och äter pizza, och jag måste SERIÖST plugga!

Vi hörs senare! :)
2010-10-23 | 13:55:44

Orkar inte berätta..

Om igår, var inte så lyckat, blev ledsen, sur, arg, irreterad. Blev även glad..

Är inte på humör just nu, har väldigt många tankar, om alla personer, känner mig sviken, vet inte vad jag ska göra ikväll, sitta vid datorn? Se på film? Gå ut? sitta hem och gråta?

...
2010-10-22 | 16:31:34

Jag ser det snöar..










2010-10-22 | 13:38:51

När polisen kommer..

Hej hej, jag kan inte berätta om igår. Det gick bara åt helvete, var ute med några och så kom polisen. Blev as jobbigt och väldigt sorligt.

Idag har jag inte gjort ett piss i skolan, har pratat med kuratorn och min vän bea, drog till donken på lunchen tillbaka till skolan, till vilorummet. Sen drog jag hem, Nu tänker jag om jag ska ut eller inte..

SNÖADE IDAG?! :)
2010-10-20 | 23:14:42

Jag är en player..

Lallalala.. eller något sånt, Hinner ej skriva något. Skriver väldigt kort fattat! Vi (jag o nellie) drog hem till elias (anton och oliv), vid 5 tiden, var där ett tag, drog till fridhemsplan åt på donken, fixa lite saker, lämnade av nellie o anton, åkte hem till elias igen. Där var jag med elias, jalle, matte, oliv och kasper. Haha jävligt kul. Sen drog kasper och jalle, då kom sofia och sara dit ett tag, typ 5 min?! sen drog dom. Så då va det bara jag, oliv, elias och matte kvar. Skulle sova över där men sen fick jag ej det för mamma, blev typ sur men aja. Orkade inte gå hem så mamma ringde dit en taxi HAHA!

Jag döööör nu, måste sova!
2010-10-20 | 07:41:31

Super nöjd med den nya designen!

Tjo! hoppas ni sovit gott, jag har sovit gott men jag vaknade mycket tidigare än vad jag behövde, nu sitter jag och äter frukost, det är en väldigt chillig dag idag, Svenska, Språk och sen Hemkunskapsprov, och sen ska vi på klass bio och se på Alice i underlandet. Tjocktnajs! :) Sen kanske folket drar hem till mig.. Ciaao!
2010-10-19 | 19:25:49

Fixa och trixa..

Idag har det väl inte hänt så mycket, efterskolan drog jag, elias och nellie hem till mig sen kom sofia och sara, sen ringde vi oliv hundra gånger, till slut kom han in genom dörren, utan att ringa på haha as läskigt!

Men nu ska jag fixa designen på bloggen! :)
2010-10-19 | 09:13:57

Jag drog ut ändå :)

Jag han aldrig blogga igår haha, drog ut ändå, jag orkade inte plugga och jag hade bara väldigt tråkigt. För nellie ringde mig och hon och bilbo var på fridhemsplan så då åkte jag dit och där hade dom startat en brasa, haha undra hur många brasor vi har gjort nu? ca 5 på 3 dagar? :p Sen kom emma vb förbi för hon var på väg hem till sin mamma men hon fick stanna ett tag, så hon var med oss ett tag. Sen gick vi och köpte mallows och tog massa gratis tidningar. Så vi satt och grillade mallows sen när emma hade gått kom andree och då gick vi till ica och köpte korv (haha så raaandom?!) utan bröd eller något.. sen kom oliver och elias och då skulle nellie hem så då var jag kvar med bilbo, elias och oliver men sen hitta vi andree och nellie på donken men sen åkte dom hem, bilbo också så då var det bara jag, elias och oliver kom. Men då ringde vi ditt min sofia! fast då kunde jag ej vara kvar så länge till och inte sofia heller så då åkte vi hem, och oliver och elias vet jag inte vart dom tog vägen haha.. :p

Nu ska jag äta frukost och fixa mig innan jag ska gå! God morgon föresten! :)
2010-10-18 | 16:25:37

Skönt att vara ensam!


Hej hej! första gången man är själv på typ 4 dagar? rätt skönt. Men oliver ville att jag skulle träffa upp honom för han skulle träffa nellie och bilbo, men ringde nellie och dom ville ej det, haha taskigt mot oliver! aja så tror jag stannar hemma ändå. Har ett prov att plugga till, så får plugga om jag inte drar ut.. :P

Nu ska jag se på simpsons, och ska nog ringa nellie.. ni fick lite webbcam bilder som jag tog kort på, and my outfit! :)
2010-10-18 | 07:58:38

2 minuter innan man ska gå

God morgon, sitter här och äter en macka ska snart ta ett glas juice sen måste jag faktiskt gå till skolan, är inte lika sur idag. Jag orkar inte bry mig om dom som håller på. Liksom väx upp. Nu måste jag gå för ska hinna borsta tänderna också ;)
Haha, min, min är för att jag måste gå till skolan..
2010-10-17 | 20:46:44

Jag är jävligt irriterad..

Hejhej! ska försöka att inte låta för sur haha.. :p idag börja det med att jag vakna jävligt tidigt och så gick jag ut och fotade soluppgången, jag väckte nellie men hon orkade inte gå ut så tidigt haha, var väldigt roligt haha. Sov faktiskt bara 3 timmar inatt, och jag lever ändå. Sen ringde elias nellie och då gick vi ut och träffa jacob och honom. Sen åkte vi till kasper, sen träffa vi bilbo. Sen skulle vi bussluffa, så jag och nellie gick på 1an medans killarna var bakom oss, sen gick dom aldrig på bussen, dom börja springa istället. Och så höll dom på att jävlas, när vi såg dom och dom såg oss så börja dom springa, eller nej det var typ jalle som sa till alla att börja springa. Jävla tönt. Så nellie och jag blev jävligt sura på dom. ja ville hem för jag orka inte springa omkring efter dom, men nellie ville det. Så vi gick omkring och leta efter dom, jag ringde sofia som kom till oss. Sen hitta vi dom, jalle, elias, kasper börja springa och blondinerna. Och bilbo stanna med oss, han är fett snäll! sen ringde vi oliver, så kom han till oss. Sen ringde vi anton som också hom. Aja orkar inte berätta mera, tycker bara det är dålig stil..
2010-10-17 | 07:31:21

Najsig kväll!

God morgon på er människor! jag hade det väldigt roligt och trevligt igår :) Det börja med att nellie skulle till stan för att hämta en sak från sin kompis och sen kom hon tillbaka hem till mig och sen gick vi ut med elias och oscar och jag trodde vi skulle tillbaka hem innan vi skulle sen ut på kvällen så jag tog min väst som är askall och en KOFTA! jag höll på att dö ute i kylan! Men jag klarade mig, genom alla våra fina brasor vi gjorde igår hahahaha.. Tur att inte brandkoren kom haha.. men jag hade fett roligt igår och så träffa vi på några nya folk, träffa på en kille som heter tobias och han var jätte snäll och gullig. Haha han ville ha mitt nr, vilket han fick eller nej jag tog hans istället, han slog in sitt nr på min mobbe haha.. Viktigt! fast jag råkade klicka på något så det sparades inte men ja blev vän istället på facebook ;) allt ska ni inte veta! :P

2010-10-16 | 15:31:41

we are going crazy and wild, to night!

2010-10-16 | 09:30:47

7 stjärnfall

God morgon! hur mår ni? själv har jag världens huvudvärk och mådde illa förut, men nu mår jag inte illa har bara huvudvärk. Igår blev lyckad eller misslyckad, blev båda och så vi kan ju säga att det blev en bra kväll. Vi åkte och till kugen där vi träffa på karl, oliver och så hitta vi anton. Så då gick vi senare vidare och då kom blondinerna, och dom var med några vi ej ville träffa så då gick jag, nellie, anton och oliver till fridhemsplan och tog bussen till s.t eriksplan och där träffa vi lite nytt folk och sen träffa vi anna och bea och sprang omkring i en park och lekte sen kom polisen och jag trodde den jagade mig så jag börja springa as snabbt haha! sen träffa vi blondinerna, matte, elias och kasper. Sen gick vi omkring osv. men nu ska jag forsätta se på en film med nellie och sen ska vi ut ikväll :)

Vi gick ut igår kväll hemma hos mig och vi såg 7 stjärnfall! magiskt!
2010-10-15 | 14:37:20

Friday is the best day !

Åh vad skönt med fredag, jag älskar fredagar. Det är den bästa dagen på veckan! :) Idag har det varit en skön dag, först hade vi no där vi inte gjorde så mycket, mentorstid där vi byteplatser och bara prata, so där vi gick igenom några frågor, svenska där vi fick se på film och käka godis, matten där vi hade no istället där vi fick smaka olika saker. Väldigt skön och rolig dag! :D

Nu ska jag måla naglarna, väntar på att nellie ska sluta så jag kan gå upp till bussen och mötta henne med min lilla vovve! sen ska vi väl ta det lungt, se på film eller något. Sen mot kvällen ska vi ut! :D

2010-10-14 | 20:37:32

Vi blir osams, vi blir sams, vi blir osams..

Vi har gått i genom väldigt mycket känns det som. Vi blir sams vi blir osams, allt det här gör mig förvirrad, just ni är vi bra kompisar. Men ärligt gör allt det här mig osäker när vi blir osams för små saker. Jag fattar inte vad problemet är? Passar vi ej ihop som kompisar? är vi för lika varandra? är det killarna som kommer imellan oss? Att små saker gör så vi blir osams, får mig att tvivla. Jag fattar inte varför vi blir osams. Varför vi ej kan prata om det? varför vi bara skiter i det och blir sams? och sen kommer annat som gör så vi blir osams? Varför ska det vara så svår för oss att vara sams och vara kompisar och inte bli osams och sams? Jag bara hoppas du ej tar denna text som om det är något dåligt, eller så för det här skriver jag för att jag älskar dig och för jag vill att du ska veta hur jag känner. Fast om jag ska vara helt ärlig, fast det är säkert inte så. För först när vi blev osams om jag minns så var det för att jag tyckte du inte hörde av dig, när jag väl ringde var du upptagen.. jag blev sur för du ej hörde av dig till mig. Så jag orkade ej forsätta ringa. Sen var det en lång tid då det var stelt, jag kommer ärligt inte ihåg hur vi blev kompisar igen? Jag kom ihåg att vi började träffas igen när vi gick ut. Jag kom ihåg att du sov hos mig för några veckor sen. Vi blev sams, det ända som gör mig så jag verkligen tvivlar, som jag ej riktigt kommit över är att du lämnade mig själv, och följde med hem till elias med stefan, för båda ej fick följa med upp för elias mamma. Och så ville du så gärna och sa elias okej. Och så lämna du mig själv där..? Det jag har lärt mig är att alltid ta kompisar före killar. Jag kan inte komma över det.. jag kan verkligen ej det även fast du sagt förlåt.. det är okej men jag menar jag fattar inte att du kunde göra så mot mig? efter allt jag verkligen gjort för dig. Som när det där med designen som typ kelly hade gjort som någon tjej hade kopierat och gav den till dig eller vad det va? och så blev jag sur för dom anklagade dig för att sno den, så jag skyddade dig på internet, sen i skolan i matsalen kommer dom fram till mig och så fick jag ta skit, jag mådde piss. Jag skyddade dig för att jag vill ej att du skulle få piss i skolan. Det fick jag istället...

Jag är anmält förvirrad, jag vet inte om du vill verkligen va min kompis, eller om du vill va mera kompis med killarna, eller ta dom före mig? Jag hoppas att du förstår att jag är förvirrad och att jag tvivlar på allt som hänt. Jag vill att vi ska va kompisar, bästavänner. Men jag måste kunna lita på dig att du tar mig före några killar? Jag gick hem, låg i min säng och grät och så ringde sofia mig och så låg jag och pratade med henne och berättade hur jag mådde, hon lyssnade och gjorde mig på bra humör, för hon brydde sig om mig, Om hur jag mådde. Själv tycker jag inte någon kille ska få komma imellan oss..

Jag älskar dig, och du måste bevisa för mig att du känner likadant och att jag kan lita på dig att du bryr dig. För jag kommer inte kunna ta imot många flera förlåt.
2010-10-14 | 20:04:26

Vampire Diaries säsongspremiär!

2010-10-14 | 18:15:19

Skön dag idag!

Tjena! hur mår ni? hoppas ni mår bra, har inte varit så bra på att blogga den senaste tiden men har varit med kompisar, gjort läxor osv. Så har inte haft tid, idag så har det varit en väldigt lungn och skön dag, på gympan blev jag jätte pigg och sprang omkring som en garling. Och tydligen hade vi ej elevensval idag och vi hade köpt godis och sånt till vår film vi skulle se på. så jag och emma gick hem och gick ut med hunden och så såg vi på en film som gick på tvn iförr går och jag han inte se klart den. Den heter American Pie the naked mile, väldigt rolig! ;)

Ps. Alla bilderna är tagna av en av mina favorit vänner, emma som fick låna min kamera när vi var ute! sista bilden har jag tagit och bilden på emma, för er som undrar! :)
2010-10-13 | 21:07:33

OMG

hejhej! har varit med roligt folk idag igen, vi började med att vara hemma hos mig, eller det var jag, jacob och karl som satt här hemma. Sen gick jag och mötte elias och sen mötte vi upp nellie, anton och oliver. Så var vi hemma här ett tag fast inte så länge för dom kom så sent.. så då åkte jag, anton och oliver till skolan (kugen) som är som en fritidsgård. Där vi låg och kollade på film, och sen kom sofia! :D

Sen åkte jag hem och fick dåliga nyheter, trubbel..
2010-10-12 | 22:16:51

Skåne ?!

nellie om ROLIGT FOLK HAR JAG HAFT HÄR !:
assååååå ska alla till skåne utom jaag :C <333 jaa får inte för pappa :(

svar: Jo var har planerat att åka till skåne, fast vi kanske ej kan fixa på det något sätt för, vi alla har ingenstans att sova.. Men om vi lyckas med det så kanske vi åker ner till skåne, och det är inte alla som ska ner till skåne? bara några stycken vad jag vet själv.. :)
2010-10-12 | 22:14:43

Flera bilder från idag ! :)

2010-10-12 | 20:25:37

ROLIGT FOLK HAR JAG HAFT HÄR !

bloggar snabbt som fan nu, för jag pratar med sofia, och vi kanske ska ner till skåne nästa helg! :D fatta vad grymt om det går! :D :D :D annars kanske vi åker tills någons landställe. Idag har jag haft väldigt många här hemma hos mig, och vi hade det väldigt mysigt och flum! nu måste jag forsätta prata med sofia, men dagen var som vanligt men hade det väldigt roligt efter skolan. Massa kåtbockar omkring här också! nellie stannade en stund längre och vi tog lite bilder, ni får bara en moahahaha..
2010-10-11 | 17:25:47

Höstfärger




2010-10-11 | 17:21:14

mat från mormors födelsedag



2010-10-11 | 16:01:50

Tur att dom fick ett gått skratt

Hej och förlåt haha.. Asså jag glömde blogga igår somnade liksom. Dagen har varit bra men jag har varit skit trött, jag somnade till och med på so lektionen och alla i klassen börja skratta åt mig och sen kommer läraren och skakar på mig och då vaknade jag.. Jag blev alf lite piggare! :) Imorgon blir det alf kul, vi ska hem till mig.. och sen får vi se vad vi gör..

Får berätta mera när jag kommer hem för jag måste ut med hunden NU, och tar med mig kameran för jag är fotosugen. Dock får ni vänta med bilderna tills min brorsa gått för han har laptopen och jag behöver den för att lägga in bilderna! :P

2010-10-10 | 18:10:24

Hela 90 år!

Oj trodde jag hade bloggat.. haha.. men jag får blogga senare för nu är min kära mormor här och så har vi lite gäster för min mormor fyller hela 90 år! helt otroligt!

Coolt, har bilder till er också sen! :)
2010-10-09 | 17:56:17

Jag älskar folk som får en på bättre humör!

Nu mår jag lite bättre faktiskt! känns bra. Snart kommer kära mormor hit och imorgon fyller hon 90 år och hon önskar sig en radio att ha i köket, haha gulligt! :)
Men jag har haft lite folk som fått mig på bättre humör bla Sofia och Mattias och musik som jag lyssnat på, fast jag vet inte hur jag ska göra, men jag låter det bara gå på och forsätter framåt för man ska inte se bakåt, man ska alltid se framåt! :D
2010-10-09 | 15:26:37

Hur gör man nu?

Hejhej, har varit hemma ett tag nu, jag är as trött har sovit rätt dåligt eftersom jag fick sova brevid elias som snarkar, pratar i sömnen och tar upp mera än halva sängen haha. Men det var ändå roligt fast jag är rätt trött nu. Mest är jag arg/besviken på en person och den vet vem det är, tror jag. Det är inte det att jag är sur eller så ingen kan ju göra något åt att bara 2 får följa med upp, det är det att du följde med dom och lämna mig själv. Så gör inte en kompis, jag ska inte behöva säga till att du ska följa med mig, för man gör inte så mot en kompis. Om jag hade varit dig just då, hade jag skitit i killarna och gått med dig, aldrig att jag lämnar en av mina tjejkompisar själva som inte behöver gå hem, och går hem till en kille med en annan kille.

Jag vet inte hur jag ska göra nu, jag kan inte säga förlåt för jag skicka ett sms till dig som kanske vart lite uppkäftigt, för jag har inget att förlåta för. Jag trodde vi skulle kunna börja om förut och bli tajta igen, hade jag fel om det eller? Eller är det så att det inte går? Jag vet inte, jag tycker du är jätte rolig att vara med. Men att du lämna mig själv ute, jag vet inte. Jag vet inte hur jag känner, känner bara att jag har en klump inuti mig. Jag ville/vill börja om på nytt med att vi skulle bli kompisar.. Jag vet inte vad jag ska säga.. men jag vill försöka, men du måste också vara redo. Plus behöver jag ett förlåt först..

Sen första dagen vi blev kompisar, har jag alltid älskat dig, men när du väl lämnar mig, finns det inget jag kan göra. Its up to you, and moi. But i have say my words, jag kommer vänta på dig tills jag inte har något hopp kvar.
2010-10-08 | 15:58:34

FRIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY !!!

Tjena! idag mår jag bättre, jag är skit taggad på att gå ut haha. Vilket jag ska om några timmar och jag är fett trött men det är bra annars så blir det knas, för jag är fett rolig när jag är trött. men nu orkar jag faktiskt inte skriva. Ska ringa en person och kolla lite saker inför ikväll

najs, najs!
2010-10-07 | 16:52:27

Jag mår piss

Hej, eller vänta jag har fan inte lust att säga det. Förstås ni är ju underbara. Dagen har varit för jävlig.. jag vill bara dö över en sak, och när jag hittar den personen som pratat så ska jag döda den.. Och jag fick ig på musik provet, skit i för jag hatar vår musik lärare. Jag måste plugga som fan för jag har omprov på visa saker i no provet. Jag har so läxa tills imorgon, vilket betyder mycket plugg ikväll.

Sen kan vi väl dra in lite känslor i detta inlägg, jag tycker att killarna kan sluta jävlas med bea för det är inte kul, bara barnsligt.. Jag blir äcklad av 5 personer. Ni får mig att vilja spy. Jag mår piss när jag är i skolan, jag vill seriöst dö. Jag har ingen lust att gå ut imorgon för dom jävlas med bea och säker att hon ej får komma (vilket ja tror dom skämtar om..) och för en annan sak. Men jag tror jag drar ut ändå. Idag så prata eller prata, prata en gammal killkompis med mig och det gjorde mig ändå glad. Låter jävligt mobbat men ändå.

Och jag är jävligt piss på en person eller nej två. Vänta 3 jo jag tror att 3 stämmer. Nu ska ja fan lyssna på musik och plugga. Och för att ni också ska få det lite roligt bjuder ja på gammla, gammla bilder på mig..

2010-10-06 | 20:55:37

Skolan, vänner och allt!

hej hej, har inte orkat blogga, orkar inte det nu heller men jag lever, sitter och chattar på facebook och ser på tvn. ska platta håret nu. Och jag berättar mera imorgon...

Ciao!
2010-10-05 | 19:18:47

Kolla alltid dina fickor innan du går hem

Hejhej, orkar knappt berätta om dagen. men några gick hem hit till mig och efter dom hade gått hem så såg mitt rum ut som helvete, och när jag städade hittade jag två par nycklar och en almanacka haha. Är jag den ända som kollar att jag har med mig mina saker innan jag går hem? hahaha.. väldigt roligt.. :p

nåja nu ska jag nog fixa lite middag, ciao!
2010-10-05 | 08:09:13

This is not good..

Omg, i'm going crazy, i'm have a bad feeling. That its not good that im falling in love in you. But its not my problem that you are so cut and funny..
2010-10-04 | 19:55:53

Skogen och knas

Kom inte på någon rubrik, hehe. Idag var det ju orientering och jag gick med elsa och bea. det var väldigt kul och så gick vi med jacob och stefan också. Det var väldigt roligt och mysigt sen träffa vi på nellie och annat folk i skogen. Efter skogen gick vi hem till mig och jag och en till låg i min säng och ja, typ gjorde något. Och en annan sak är mindre roligt som ha fick på min hals.. och så fick jag ett myggbett vid ögat. Men jag ska inte säga för mycket om idag för att jag vet inte vilka som läser min blogg, men ni får njuta av bilderna från skogen. Kram!
2010-10-04 | 08:33:50

Orientering

God morgon, ska ut i skogen nu på orientering där vi ska vara hela dagen. Väldigt roligt, eller inte nej men det är bra för det är mycket roligare än att vara i skolan och vi får sluta tidigare idag en vad vi skulle sluta egentligen :) Men nu måste jag borsta tänderna och gå hem till ellen och ska vi ta bussen och träffa dom andra, tror jag tar med kameran (kanske..)
2010-10-03 | 17:28:13

Hitta nemo

hej hej! okej jag måste skriva detta som jag skriver väldigt ofta, att jag är mega cp as trött! Imorse så vakna jag jätte tidigt för min storebror kom hem vid klockan fem på morgonen så jag vakna av att hunden skällde på att min bror öppna ute dörren. Jätte jobbigt eftersom jag och nellie somna så sent. När nellie hade vaknat så fixa vi frukost och såg på oc och sen så fixa vi oss och på vägen till bussen träffa vi på nellies kompis amanda som har precis flyttat men hon var här och hälsa på i stockholm så vi satt och prata ett tag med henne tills hon skulle åka. Sen tog vi bussen hem till vår kompis mattias och så var söta elias där så vi låg och kolla på hitta nemo och sen kom jacob och vi sprang omkring ute och sen blev jag lite ledsen för en sak, som egentligen inte är något speciellt.. men spelar ingen roll för nu spelar det ingen roll, typ.

Japp sen drog vi till fridhemsplan mötte upp fanny och sen pallade jag inte mera så jag åkte hem och så träffa jag mamma så gick vi ut med vovven. Det var väll det.
2010-10-03 | 08:20:04

Last night out

Goood morgon på er! hoppas ni mår bra, igår blev det lite knas. Vi hade det väldigt mysigt hemma hos oliver. Vi såg på film och så gick vi ut sen och sprang omkring och dom jag var med är typ beronde av att röka så dom sprang omkring och letade efter cigg. Sen gick vi till donken och åt. Haha vid klockan elva. Sen åkte vi hem till mattias och vi skulle sova hos honom med elias men sen fick jag och nellie inte för min mamma, det var lite dåligt! vi kanske får göra det nästa helg! :D
Har inga bilder, och om jag ändå hade bilder skulle jag ej få lägga upp dom för då dödar dom andra mig och jag vill typ inte dö..
2010-10-02 | 18:10:22

Jag drogar denna låt!

2010-10-02 | 09:04:58

jaaag vaaann

God morgon, jag hann knappt blogga igår kväll för vi kom hem så sent från idol. Och det var jätte kul utan att vi åkte ditt väldigt tidigt för vi trodde det skulle vara lång kö men när vi stod där i 3 timmar så kom det inga så vi hade stått där jätte länge i onödan. Men jaja.. vi fick också massa läkerol för vi satt där så länge haha.. Sen var det ju lite synd för dom vi åkte ditt med (min bästis och hennes mamma) åkte hem i lång pausen för min bästavän mådde inge vidare. men hon hade varit sjuk och hade jätte ont i magen och då ville jag inte heller vara kvar. Men jag var med i en tävling och jag vann! haha jag är så himla bäst! :D så trodde dom skulle säga vinnarna efter programmet men dom gjorde det i pausen och då åkte vi också hem. ps. var typ med i tvn 1000 gånger hahah..

Nu ska jag fundera på va jag ska göra idag, antigen gå ut ikväll och att någon sover här, eller att jag går ut och mötter upp mamma så jag slipper åka hem själv, eller stanna hemma. Ska nog alf in till stan med mammsen och köpa uuuggs..
2010-10-01 | 23:44:49

Idag låter jag bilderna tala om min kväll, för jag hinner ej skriva.

... Mera bilder kommer imorgon och text, mamma ska tydligen ha datorn nu! BTW jag vann en sak som jag visar upp imorgon! :D