2010-09-30 | 17:52:45

Min mage kommer dö..

Åh gud jag tror jag dör.. jag är så jävla trött! hej kanske jag också ska slänga in ;) vi hade musik prov idag och det gick som det gick, nej men det gick rätt dåligt men jag hatar musik (alltså ämnet i skolan..) men jag kunde några saker men jag lär nog få göra omprov hehe. Och på bilden hade vi vikarie och vi fick göra lite som vi ville på lektionen och jag gick ut då och så var nellie där så jag krama om henne och så sög hon på min klubba. Fast det fick hon. Och elias bar mig och det var inte kul för jag är inte typ världens smalaste så jag vill ej att kan skulle det men han klara alf att bära mig, stark man det, eller rättare sagt pojk! :) Och nu kan jag ej blogga mer för jag är ashungrig och behöver äta nu annars dör jag..
Har inte tagit någon bild idag så jag tycker ni är värld en stor fett puss mun som är ovanför texten! :D
2010-09-29 | 21:55:12

Tv4

VÄLKOMMEN ÅTER..
2010-09-29 | 17:12:23

HÄR SNACKAR VI G !

Hej hej! har precis druckit lite smoothie. Heller hur det nu stavas :P dagen sög kan man väll säga. Vi hade matte prov och jag vet inte hur det gick men jag hoppas man kan få ett G. och så fick vi tillbaka so provet och jag fick ett G och det var väll bra och det var ändå jätte många i vår klass som bara fick G så jag är väldigt nöjd ändå! :)

Hemkunskapen var bra alf! vi fick göra jätte god mat. Haha skit roligt namn var det det hete vild kyckling och jag tyckte det var jätte roligt och typ drev om det hela tiden haha..
2010-09-28 | 20:27:43

Oh i'm a paparzzi !

Finns inget att säga om dagen. Har varit helt vanlig faktiskt, blev bara lite besviken på en kompis. Som sagt typ att jag hade hittat på falska rykten om henne, vad tror hon? Vem gör så mot sin kompis ens? Blev lite smått sur/ledsen att hon tror att jag skulle göra så mot henne..

Back to my tv and idol ! :)
2010-09-28 | 07:50:19

Man ska inte skryta !

God morgon på er! jag är typ aptrött! min ögon typ kan inte hålla sig öppna men jag ska försöka hålla mig till skolans slut. Fast jag kan ta det lungt idag för jag börjar tio, jag ska inte skryta.. tralalala.. loser.. det var det ända :)
efter skolan vet jag inte vad som händer, kanske måste hem och plugga..

Men nu ska ja äta frukost och om nellie ej lägger upp bilderna snart kommer jag få damp och explodera.. Fast hon la typ upp några men inte dom jag ville ha, damp, damp.. CIAO
2010-09-27 | 20:43:23

Jag är typ ett idol freak !?

Sitter nu och kollar på idol, visste inte att det skulle vara det på måndagen? men tydligen och det var ju bara bra. Just nu tänker jag om lördag, sitter och funderar. Men ärligt, det är långt till dess så nu får jag ta och forsätta se på idol! :)
2010-09-27 | 16:20:21

Burn baby, burn !

Hej hej och god morgon. Jag har en sån konstig känsla i mig, jag vet inte om jag är glad eller ledsen. Jag är båda på samma gång tror jag. Massa med flera saker är jag glad och ledsen för. Men vill inte ta upp allt här i bloggen. Idag så har den varit väldigt rolig, kanske för jag fick väldigt många kramar idag? haha.. Sen gick brandalarmen idag i skolan och det var inte en övning, först trodde ju alla det för vår lärare sa att vi skulle snart ha övning, men tydligen hade någon bränt på en toalett (sättit eld på toan) så det började brinna och så vi alla på skolgården såg att det kom massa rök. Men gick tydligen bra sen, typiskt. Haha nej för det var väldigt bra att slippa matten.. Nu ska jag se på top model och sen plugga till matte provet! :P

Hade också hårförlängning idag för jag ville testa, kände att det var rätt fint men känns som man har mera hår att håll reda på.. hehe :)
2010-09-26 | 16:37:21

Shopping är alltid bra på söndagar

Hej! åkte till fridhemsplan och träffade min bästavän och där gick vi runt och kolla i affärer, jag köpte en tröja från gina tricot, mascara och ett diadem. Det var jätte kul att träffa henne, har ju inte träffat henne på jätte länge och så gick vi och fikade.. Tyvärr är jag för lat för att ta kort på det jag har köpt, ska faktiskt kolla runt och se om jag få inspiration så jag kan rita lite :)

Ska också se om jag kan ändra lite på designen! Ciao
2010-09-26 | 10:13:51

Jag drogar denna låt..

Har lyssnat på denna låt hela helgen. Tycker den är grymt bra inte riktigt min stil på musik egentligen men jag lyssnar på det mesta, men jag gillar inte rapp och sånt men allt annat tycker jag är skit bra :)
2010-09-25 | 22:41:25

Vad ska jag göra ?

Allt känns så annorlunda.. jag vet inte vad jag ska göra. Inget har hänt mig men jag mår dåligt för jag vet att en av mina bästa vänner ej mår så bra och jag vet inte vad jag ska göra. Finns inte så mycket man kan göra utan att finnas där. Jag hoppas bara allt går tillbaka till som förut sen. Eller jag vill att alla ska må bra och vara glada, okej det där lät faktiskt bara läskigt men nu måste jag faktiskt ändå också tänka på mig själv och fortsätta ha roligt, jag ska inte låta något tunga ner mig för att förut mådde jag fan as dåligt och sen glömde jag allt och börja i min klass och allt blev skit bra, jag var på topp så inget ska nu få mig ner. jag ska göra det jag vill. Jag har mina saker jag ska göra, jag tänker till och med skriva upp dom nu! Jag ska göra precis allt jag vill, jag ska vara en bra vän, jag ska skita i vad andra tycker, jag ska plugga som fan, jag ska få bra betyg, jag ska alltid tala sanning till mina favorit vänner om någon har pratat om dom, jag ska finnas där för alla mina vänner, jag ska inte låta någon bitch förstöra något, jag ska inte låta någon tvinga mig till att test röka. Eller något annat! Så fuck off för dom som förstör så mina vänner mår dåligt eller gör så jag mår dåligt. Nu ser vi framåt och inte bakåt
2010-09-25 | 20:53:56

Family guy !

Hej hej på er! Nellie har fortfarande ej lagt upp bilderna, lär väll få vänta ett tag till men hon sa att hon skulle lägga upp dom idag. Just nu kollar jag på family guy och ska nog snart ta något mumsigt om jag hittar något haha. Nej nu vet jag vad jag ska göra ska fixa lite med photoshop och kanske designen till bloggen :)
2010-09-25 | 15:48:25

Denna lördagen var seeeg..

Tjena, nellie kom förbi hit för några timmar sen för hon hade glömt sin laddare här från igår och så gick vi och köpte godis och snacka och såklart kolla vi på lite oc också! ;) Sen gick hon och typ skulle träffa någon bilbo eller vad han heter haha.. och nu pratar jag med ellen på facebook och ska nog träffa henne och mattias en stund bara och prata.

Mysssssigt.
2010-09-25 | 10:00:43

Nästan helt onödig fredag

God morgon. Jag tycker igår var så tråkigt alltså visst det var roligt men killarna kom ju efter jätte lång tid för dom skulle någonstans och vi satt i någon jävla källare i typ 4 timmar och väntade på dom, typ jag, ellen och massa andra tjejer och en kille. Haha så himla fail! Jaja endå fast vi typ gick när killarna kom så var det kul att prata med alla tjejer och lära känna dom, fick lära känna sofia, elin, filippa och therese väldigt bra alla tjejerna är så himla trevliga! Haha skulle vilja säga jag äääälskar er för dom är så roliga och snälla *fniss*

Nu måste jag gå, nellie ska lägga upp bilderna sen så dom kommer kanske om någon timme! :)
2010-09-24 | 15:22:11

Det är ju fan fredag !

Tjena! Dagen har varit väldigt rolig fast vi fick vårat no prov tillbaka idag och det gick inget bra men, inte konstigt när man började plugga på det sista kvällen innan. Idag är det fredag! super bra och det blir ungefär samma som förra fredagen.
Nu ska jag fixa lite och sen gå ut med vovven, Sen kommer ju ellen hit! :)
2010-09-23 | 18:33:17

Platta håret? Ska ju kanske ut imorgon.



Hej på er! har inte hunnit blogga tills nu eller jo fast jag var lite smått sur/arg när jag kom hem så jag orkade inte blogga då men nu är jag på lite bättre humör. Idag har det väll varit okej, fast jag hatar faktiskt vår musik lärare. Hon är så jooobbig och otydlig med vad vi ska göra. Sen blev jag lite ledsen för en sak men det vill jag inte säga vad vet är. Jag bjuder på en massa bilder jag tagit idag eftersom jag inte har kunnat blogga så mycket idag.

ps. Hade ju so prov idag, men det gick bra tror jag! ;) ps2. ska platta håret nu, tror jag..

2010-09-22 | 16:57:05

Att man kan ha så många prov..


Hejhej! ser att statistiken börjar gå ner lite undra varför? kanske inte bloggat så mycket. Idag har det varit en bra dag så långt jag kan tänka eller hände en sak och jag blev lite sur på den för jag tycker den alltid är sur och grinig. Aja det fick ju inte förstöra min dag så jag forsätte ha rolig hela dagen och hade väldigt roligt med elsa på matte lektionen!

Ops! nu måste jag plugga igen inför provet imorgon! Ps. Elsa är så guullig och snäll hon gav mig choklad fast jag skulle låna pengar men sa hon att jag fick det! Super snäll!

2010-09-21 | 14:42:21

Fiskar !

Hejhej! nu ska jag först äta snabbt mellis och sen måste jag ut med hunden, jobbigt! speciellt när det är regnit och så ska på ett möte om någon timme och köpa fiskar!

Jag är så trött på att dela dator så jag dör.. nu kommer min storebror hem och ska ha datorn. Ååh!
2010-09-20 | 19:51:55

En plutt vid namnet sofia




2010-09-20 | 19:45:05

Girls



2010-09-20 | 16:28:11

Sprit..

Elin om Lyckad fredag !
började precis läsa din blogg, den e jättefin =) känner igen dig lite,..
brukar du dricka sprit när du e ute på kvällarna? till exempel i fredags ??

Svar: Tack! :) Nej jag brukar faktiskt inte dricka sprit när jag är ut för jag tycker det onödigt alf för mig för jag är jätte rolig när jag väll är på fester så jag behöver inte sprit. Jag slår vad om att jag är lite rolig full som nykter. Och plus känns det bättre att ha kontroll på sig själv och att man minns vad som hänt liksom dagen efter.. :P
.. Funderar varför alla säger att dom känner igen mig haha. Är det Elin från i fredags som kommenterade? Undra bara eller är det någon annan Elin? :)

2010-09-20 | 16:19:28

Its all about pink !



Tjena! har precis varit ute med hunden och vet ni vad det roligaste är med att gå ut med hunden? Att gå runt med den i rosa koppel och att man har rosa hundbajs påsar! Fatta vad roligt att ta upp bajset nu haha. Och nu ska jag dricka lite äppel juice! Den är så god och sen ska jag jag rita och behöver också fixa mina läxor..

Juste ska först kolla på nya mobiler! :)
2010-09-19 | 20:25:59

SKIT SUR

God natt, är aptrött och jag har knappt fått ha datorn idag och det gör mig förbannad för jag tycker mamma kan lämna in sin dator för den är trasig och jag tycker det är jobbigt att dela med henne.

 

2010-09-19 | 15:47:34

Shopping

Hej hej! Har precis varit på fridhemsplan med mamma och handlat lite vi skulle igenkligen köpt lite växter till vårt akvarium också som vi håller på att göra rent men vi ska göra det någon annan dag i veckan. Fast jag köpte lite andra saker också som jag behövt jääätte länge! Hårinpackning, nagellack och ett ritblock! :D

På väg hem köpte vi kakor och mjölk, mums! So boken väntar på att jag ska plugga in för provet..
2010-09-19 | 09:10:56

MIN FAVORIT SERIE !


God morgon på er deta blir väldigt kort, för min storebror har precis fixat vampire diaries nya avsnitt! och jag bara måååste slå på nästa avsnitt nu och det är dock det sista jag har han hade fixat två bara.. Det är väll dom som bara kommit ut enu i U.S.A eller något sånt. Så vi hörs senare! :)
2010-09-18 | 23:15:40

Riktigt bra till fest !




2010-09-18 | 21:19:59

Sjukt bra fillm

Har precis kollat klart på filmen salt med en stor skål chips till. Filmen var jäkligt bra! Först fattade jag knappt men sen började man fatta mera och mera. Men jag hoppas på en två annars är det konstigt för det var ett konstigt slut på sätt och viss så hoppas det kommer en till men nu ska jag forsätta kollar runt på datorn. Säger god natt nu ifall jag inte skriver något mera. Sov gott på dom bästa läsarna! :)

2010-09-18 | 14:01:18

Lyckad fredag !

Nu så! God morgon eller okej jag har varit vaken ett bra tag men jag sa precis hej då till ellen som ska åka ut till sitt land. Igår var det jätte roligt och vi träffade massa nytt roligt folk! eller okej massa är att ta i men ett par alf! Först blev det lite stökigt för jag visste inte vad vi skulle göra eller något men nellie och jag gick hem till mig och fixade också och åt chips sen så kom ellen hit och vi åt tacos och så fixa vi oss lite till tralala.. :)

Sen mötte vi väldigt roliga personer, ska försöka komma ihåg alla jag var med igår kväll! Oliver, Elias, Jacob, Nellie, Ellen, Beata, Emma, Filippa, Anna, Sofia, Mattias och efter ett tag så kom lite andra personer och jag träffade två tjejer som var jätte snälla och roliga dom heter Elin och Rebecka och sen kom också Adam, David, Josefina, Daniela, Simon och Oscar och oscar och simon tror jag det var försörde för oss andra och allt blev väldigt tråkigt mot slutet så då gick jag och ellen hem till mig och sov. Vi kollade på supersugen innan vi somnade också! Väldigt lyckad fredag och har inte haft så roligt på länge tror jag.. :p (Tog aldrig med kameran för jag var rädd att tappa bort den så tyvärr har jag inga bilder så istället får ni två bilder på dom två söta tjejerna Elin och Rebecka som jag lärde känna igår! :))

2010-09-18 | 08:50:21

Galen kväll

bloggar sen, ligger i sängen med ellen och döör vi är trötta efter igår kväll med några folk berättar sen. ;)

2010-09-17 | 15:02:14

Planerat är planerat, right ?!



Hejhej! dagen var väll okej det gick alf riktigt bra på no provet. Tror minst att jag får G! ;) Blev lite stökigt sen med partajet så jag vet inte hur det blir. Men det får vi väll se sen antingen blir det party och så sover ellen här eller så skiter jag i partyet och är hemma och se på idol istället.

Nu ska jag var lite med nellie som sitter i soffan, see u! :)
2010-09-16 | 17:57:08

Its all about drama..

Hej hej! Skolan gick helt okej utan engelskan jag tror jag fick lite fel faktiskt.. Hehe. Efter skolan så gick jag hem och så bombade jacob mig med sms för han ville gå hem till mig så han stog utanför min port men det var bra att han kom för han hjälpte till lite med no provet. För vi har no prov imorgon och det är rätt så svårt för jag kan inte så mycket men jag hoppas det går bra! ;)

Nåja nu måste jag forsätta pluuggaaa.. :P
2010-09-15 | 20:15:05

Prao ?

        
Det är väldigt långt till vår prao men dom flesta i min klass har redan börjat leta prao så jag funderar också på vart jag ska prao men tycker det är väldigt tidigt att börja leta för det är mera än ett halv år till dess. Kan förstås fundera och om man verkligen vi prao på ett speciellt ställa där man vill prao så är det bra att va ute i tidigt! ;)
2010-09-15 | 17:04:27

Jag avskyr läxor och prov !

Tjena! Jag slutade vid fyra och sprang (åkte bussen..) hem för att gå ut med vovven och såklart rengnade det? Nu sitter jag här och tänker hela tiden på nu borde jag göra engelska läxan och jobba till no provet, men nepp det har jag enu inte rest mig upp för att göra, borde faktiskt göra det nu. Har också musik läxa till imorgon men vår musik lärare är så otydlig så vet inte vad vi ska göra.. :p

Sen är jag lite förvirrad för liksom här om dan så sa dom att vi fick följa med på fredag sen idag sa dom det igen sen när vi sluta så säger dom nej och dom håller hela tiden. Sen imorgon säkert ja och ändrar sig all time! Irreterande.. Nåja ifall dom ska vara ut så kan dom ju inte säga något. Plus så kommer ju nellie få åka hem helt själv, för jag vet ju inte om hon får sova här också enu. Aja skit i det, vissa killar kan helt enkelt inte växa upp och vissa har snabba humörsvängningar..
2010-09-14 | 21:22:24

MTV MUSIC AWARDS!

Sitter jag och kollar det är väll såklart man gör det? Det är sjukt bra! riktigt bra och jag ska sitta uppe hela natten nej det kommer jag inte göra för jag kommer endå somna haha.. Ska allfall försöka kolla ett gag och sen ska jag faktiskt sova för jag börjar rätt så tidigt imorgon! :) God natt på er!

2010-09-14 | 19:17:57

Nu är det dags för idol och simpsons !




Fick två tröjor av min kompis som hon knappt använt, snällt va?! Jag gillar den svarta jätte mycket ni får en bättre bild någon annan dag, varför lätt det inte så trovärdigt att jag skulle göra det någon annan dag? :p

Nåja ska nu tagga till idol och simpsons med mina stjärnchips! :)
2010-09-14 | 17:11:04

Thaifood


Nu är det dags för thaimat, Mums och jag är jätte hungrig nu! Bloggar när jag kommer hem! ;)
2010-09-14 | 15:28:16

HAPPYFACE !

2010-09-14 | 15:09:07

För mycket folk..

Hej hej! Jag gick aldrig på inspelningen. Eller interdjuven för att det var jätte många som skulle söka och det dom sökte var endå en överviktig tjej som kan sjunga och dansa och ska spela 14 år. Så jag hoppa över det. Så nu sitter jag och äter melon och ser på smallville och ska snart ut med vovven och sen ska jag gå ut och äta middag blir thailändskt (?) det är såå gott! :) Sen kanske om ja har tur så ska vi köpa praliner, om jag får som jag vill haha ;)
2010-09-14 | 08:38:20

Får man någon roll eller vad ?!

God morgon! jag sitter och lyssnar på musik och har precis ätit frukost. Och ska snart dricka lite mjölk gillar jucie bättre men fanns ingen hemma idag `Sadeface´ Nej men nu ska jag faktiskt klä på mig och sen sminka mig lite till börjar faktiskt 9.55 idag, hur skönt är inte det?! :D

Kommer hem lite senare idag fast jag slutar klockan två men vi ska göra interdjuven för en film, spännande..!

2010-09-13 | 21:00:03

Egokick




Ni får lite ego bilder nu innan jag går och lägger mi ska gå och lägga mig snart, ska först dricka lite te och ta bort sminket som är kvar. Sitter lite kladdig mascara under ögonen haha..

Sov gott allesammans och gå inte och lägg er för sent! ;) (Jag går och lägger mig så tidigt för annars blir jag världens bitch dagen efter inte roligt för någon..) :p

2010-09-13 | 17:26:22

Chokladfestivalen !

Jag älskar choklad och skulle kunna äta hur mycket som helst! Förstås skulle jag få jätte mycket finnar om jag går på festivalen men det kommer det vara värt! Ska be mamma att vi ska gå på det när hon kommer hem! :)

2010-09-13 | 16:16:18

Regnat hela dagen!


Tjena på er! det har regnat hela dagen och jag var helt blött när jag kom hem. Sen var jag ju tvungen att gå ut med hunden på engång och då blev jag enu blöttare haha. Dagen gick rätt snabbt men var inte så himla bra för jag mådde illa men jag ville inte gå hem för då missar man så mycket.

Nu ska jag äta lite mellis! See u later :)

2010-09-13 | 08:32:57

SKOOOLAN

sitter i skolan nu i datasalen. Hörs seeen! :)
2010-09-12 | 17:43:10

EN RIKTIGT BILDBOMB!











Hej hej! Jag hann aldrig blogga imorse för jag sov till klockan kvart i 9 och vi skulle gå vid halv tio så hade rätt bråttom och eftersom jag skulle vara finklädd så blev det väldigt stressigt. Och jag gissade på överaskningen igår och sen idag så när vi gjorde överaskningen så hade jag rätt! Så bra är jag! Men överasktningen var att vi hade bestämt att mammas bästavän maria skulle vara vår gudmor för hon är liksom som en familj och hennes dotter och jag är som syskon. Så tydligen så skulle vi till kyrkan idag för hon skulle bli vår gudmor! Haha jag bara ånej inte kyrkan men vi gjorde inget tal vi gick och kolla när några sjöng osv. Jag höll på och dö för det var jätte tråkigt men nu har vi gjort så hon är min gudmor! Good! Sen fyllde hon år förra helgen så vi åkte hem till dom idag och såg på deras nya lägenhet/hus! Var en väldigt rolig dag men nu är jag jätte sluuuut.. så ni får njuta av bilderna! ;)

Vi var i kyrkan vid slottet där kronprinsessan gifte sig.
2010-09-11 | 22:10:39

Fiieeesssttaaa !

2010-09-11 | 21:08:47

Massa filmer på tvn ikväll !

Ikväll blir det en riktig film kväll, har svårt att välja vilken jag ska se på! Går så många på tvn just nu men en film som börja nu prick bestämde jag mig att se på som heter hemma bäst. En engelsk film. Får se om jag byter sen men tror inte det. Den verkar bra så vi hörs imorgon bitti, ska iväg tidigt för min överraskning! UNDRA VAD DET ÄR FÖR NÅGOT! :) God natt!!!

Ps. ska sluta ta visa bilder från google som denna bilden. Ska ta med kameran istället! Såg just nu att Bradley cooper och den andra killen har glömt hans namn och dom är så bra och bradley är så snyggg! :)

2010-09-11 | 17:06:23

HEMLIGHET, HEMLIGHET !

                                 
Tog ett bad nyss! väldigt skönt och tog lite ananas för jag har inte ätit sen imorse och jag var skit hungrig men hitta inget att äta och det låg korv i kylen men det ville jag inte äta efter det jag såg i fredags på no:n! :p

Längtar tills imorgon det ska vara någon överraskning då för mig, min bror och mammas kompis barn och jag vet inget. Jag vet absolut inte vad det är och jag går nästan sönder för jag är så nyfiken! Nu ska jag äta mera ananas. Chio!
2010-09-11 | 13:28:14

9 år sen world trade center förstördes..

 

2010-09-11 | 10:30:00

Såg en stork imorse (?!?!)






Jag har ingen anning om det är en stork men mamma tror det och jag vet inte om det är det men jag tror också det och om någon av er är bra på fåglar har ni någon anning om vad det är för fågel?! (Sista bilden) :)
2010-09-11 | 08:26:42

SPINDEL VARNING !



God morgon på er också! ska lägga upp lite mera bilder från när jag tog en morgon promenad med vovven men först ska jag äta lite frukost! :)
2010-09-10 | 22:00:03

Stackars


Jag vet hur det känns nellie. och jag finns här för dig endå om vi kanske inte varit världens vänner nu sista tiden men du vet att jag finns här för dig. och du får gärna prata med mig, För jag vill inte se dig nere. Tappa inte hopp för du är stark och jag älskar dig!

Nu ska jag forsätta se på pirate of the caribbean på tv4! hörs imorgon då jag ska hämta ut idolbiljetterna wiho! :)
2010-09-10 | 17:57:56

Vad jag hållt på med !

2010-09-10 | 14:50:06

Fredag !

Hinner knappt blogga på morgonen och jag slutar så sent så det tar lite tid innan jag kan blogga på dagen. Men det får ni allt stå ut med! ;) Känns som jag alltid skriver på deta sätt men vet inte hur jag annars ska skriva?! Första lektionen var No och jag höll på och dö! för vår lärare tog fram ett grishuvud eller något, jag ville inte veta så jag sprang ut på engång vilket man fick om man var känslig. Och det ända jag såg var när hon kom ut med en stor bricka och en storblodig sak på! Nog om det jag blir bara äcklad. Sen var det mentorstid då vi byte platser och jag, emma och anton fick välja vart alla skulle sitta och jag tycker det blev rätt så bra men andra verka inte helt nöjda! :p Sen var det so och det var som vanligt. På svenskan var det jätte kul för vi har en vikarie som är jätte rolig! Så vi gjorde någon rolig lek. Önska vi hade honom som lärare. Sist var matte och jag hatar det för jag suger på det så det är tråkigt. Måste plugga i helgen!

Nu ska jag snart gå ut med hunden och kameran följer med så ni får bilder! :)

2010-09-09 | 20:58:16

Sebastian är vidare!

2010-09-09 | 18:08:36

Rolig skoldag!



Hej på er! hoppas ni mår bra jag hann inte blogga imorse. Ni besökare har verkligen sjunkit undra om det är för jag inte har bloggat så mycket nu på senaste men ni ska bara veta vad mycket vi ska kunna nu och vi har tusen prov och massa läxor så ni kanske förstår lite! :)

Nu till dagen! Den har varit rolig. Det började med att på so:n så satt jag, matte och jacob inne i det lilla rummet och pratade och jobbade lite. Sen det roligaste idag var nog när vi hade elevensval första gången för iår och vi visste inte vilket klassrum vi skulle vara i och då sprang vi ner och kolla på elevensvals lapparna och så stog det B409 och då gick vi ditt och knacka och knacka och sen stog vi där i fem minuter och vänta ingen öppna dörren och så hörde vi inte någon. Så vi gick ner igen och kolla på lapparna och fråga sen en lärare och dom sa att det var i B409 och vi gick upp igen ingen där och så sprang vi ner igen och jag var jätte irreterad haha.. så sen såg vi att det stog B408 för vi läste på fel val och då sprang vi upp och knacka så öppna någon lärare och frågade om vi hade svenska blabla kommer inte ihåg vad det var och då så var det fel vi sprang ner sista gången och kolla och då hade vi kollat på fel lapp! vi kollade på 6-7ornas val och vi skulle kollat på 8-9ornas! så vi sprang till det klassrummet som vi skulle vara i och då var vi på plats! haha.. jag trodde jag skulle dö! :p

2010-09-08 | 21:07:46

Sebastian Krantz till idol!


Sebastian ska vara med idol imorgon, gud vad kul jag tycker han är jätte bra och mega söt och han kommer gå skit långt! :)

2010-09-08 | 19:28:59

Tiger tiger and more tiger !


Älskar den låten! :)

2010-09-08 | 17:37:13

Dagen


Hejhej på er! dagen börja med skolfotot som ni ser fotot nedanför. Man ser inte så mycket och jag ser inte hur jag ser ut så jag väntar tills det kommer i skolkatalogen. Men jag har sätt värre ut så det gör inget att jag inte blev mega bra. Jag är helt slut nu och på hemkunskapen så gjorde vi en soppa som jag mådde jätte illa av sen. Och så svärde jag hela dan idag kändes det som.. Haha. Nu ska jag faktiskt tvätta mitt hår det känns väldigt smutsigt!
2010-09-08 | 16:35:04

Skofotot..

2010-09-08 | 08:11:09

Dags för skolfoto !

2010-09-07 | 21:52:26

Hjälp mig att vinna !

Genom att klicka på denna LÄNKEN och sen trycka på gilla knappen skulle betyda jätte mycket! :D Plus kan vi göra som en liten tävling att dom som gillar knappen så kommer jag länka er eller så får ni en design. Och jag ser om någon fuskar eftersom jag ser hur många som gillar! :)

Tack i förhand! God natt sötisar!

2010-09-07 | 20:23:09

BILDBOMBEN





2010-09-07 | 20:02:54

Bildbomb kommer sen i pausen av..

2010-09-07 | 16:50:51

Ego innan sushi



Ska ut och äta sushi nu, men jag funderar på att köpa blåa linsor! vad säger ni? ;)
2010-09-07 | 15:00:30

Trött som fan !


Det var den rubriken det. Och den känns väldigt sann jag är helt slut och det här är ju bara början kan vi inte få lite mera lov liksom? Man får väll bara stå ut helt enkelt med skolan :P. Dagen har varit kort och bra. Fast no kan ju slänga sig i väggen jag fatta inget eller lite.. Och så har vi prov om en vecka! eller två minns ens inte..

Ska fixa fram kläder och sånt till imorgon då det är skolfoto och ska måla naglarna bara ifall ja skulle sitta! Vilket jag aldrig får göra men bra att göra det endå! ;)
2010-09-07 | 09:07:16

Dags för skolan!

Nu måste kasta på mig kläderna och packa ner det sista i väskan det första vi börjar med idag är slöjden! jag faktiskt älskar trä slöjd och det bästa med tisdagar det är bara 3 lektioner! Nåja nu måste jag fixa klart mig så ni får ha en bra dag så bloggar jag när jag kommer hem! ;)
2010-09-06 | 21:43:17

Fix you..



Blev en kvälls låt för mig och er som läser bloggen nu ska jag fixa mig och sen gå och lägga mig och drömma drömmar och tänka som jag alltid gör innan jag går och lögger mig. Sov gott alla!

2010-09-06 | 19:31:55

Sitter bänkad framför..


Biggest loser sverige, startar idag! :)

2010-09-06 | 16:14:35

Paulinas och Hugos låt !


Om man får säga sitt så tycker jag den är riktigt bra! Mycket bättre än kissies och jag tycker paulina sjunger jätte bra visste inta att hon sjöng så bra! Jag är riktigt imponerad. Fast jag tycker desiree förstörde hela videon för hon försökte verkligen va i bild och hon såg slampig ut..

Vad tycker ni själva? ;)
2010-09-06 | 16:12:04

Sista tiden av sommaren




Hej på er! hoppas ni mår bra, dagen har varit bra och väldigt rolig eftersom både engelska läraren och svenska läraren var borta så vi sätte oss på andra platser för vi har inte fått byta på jätte länge. Nåja finns inget speciellt att berätta om dagen :p

Vad tycker ni om bilderna där uppe? Jag tycker dom jätte fina tog dom när jag var ute med hunden! :)

2010-09-05 | 21:23:14

Kan någon köpa mig alla dom hära ?!

2010-09-05 | 15:34:41

Stor städning och underkläder



Förlåt att jag aldrig han blogga förut men jag tänkte nu berätta lite om dagen! Jag vaknade rätt tidigt så jag skrev lite med ellen på facebook så bestämde vi oss för att åka och köpa underkläder jag köpte en bh och ett par trosor. Tycker det känns onödigt att lägga upp bilder på sånt men eftersom jag slarvat med bilder så får ni en bild på bhn och trosorna ;)

När jag kom hem så städa jag hela mitt rum och ska sen ner i källaren för att hämta saker att ha på alla mina tomma hyllor. Och sen snart ska jag gå upp till ellen och så ska vi se på film och mysa! :)
2010-09-04 | 23:13:11

Fick lite sällskap !



2010-09-04 | 19:17:09

Min nya Almanacka med snygga killar på!




2010-09-04 | 16:30:45

Bästavännen !


Dåligt ljud och bild. Grymt var det på riktigt och det är inte hela men jag ville ta bilder också! :)

2010-09-04 | 15:51:56

Bilder från skoldagen !








2010-09-04 | 15:45:35

Skolansdag


Något ni kanske längtat efter är bilder? Jag som slarvat med bilder lite nu i bloggen men idag kommer det massor med bilder och så kommer jag bjuda på en video där min bästavän och två av hennes kompisar spelar på skolgården. (Dagen har varit rolig, brukar inte vara det i skolan men idag var det skolansdag och alla hade bakat och några hade loppis och det var faktiskt roligt och trevlig!) :)

Flera bilder kommer i nästa inlägg! :)
2010-09-03 | 20:55:08

Kristallen !

Sitter jag och kollar på nu och blev väldigt skönt nu för jag fick reda på att jag bara behöver ta med mig kaffe tills imorgon och inte behöver baka, för det blir väldigt sent och jag vill se på kristallen. Nu forsätter det! :)

2010-09-03 | 16:49:19

Chokladbollar


Nej nu börjar det ju gå ner här! Men det är verkligen ap mycket i skolan nu, det är allt jag kan tänka på. Försöker blogga, blogga men jag hinner knappt och sen är det ju nu enu tråkigare eftersom jag inte kan ta med kameran till skolan. Eftersom någon tjuv knippsar upp lås.

Ni får bilder lite senare på chokladbollar jag måste göra tills imorgon.. Det är öppethus i skolan, räcker det inte med att vi är där 5 dagar i veckan? Nu ska vi ditt imorgon också! :p
2010-09-02 | 20:41:46

Min nya tröja !


Blev ingen bra bild hehe.. nu måste jag göra läxan och sen sova börjar kvart över 8, JIPPI! För er som undrar tröjan är från Gina tricot och kosta 149 och är skit skön och snygg! :)
2010-09-02 | 17:48:19

Dum skolan

Trög bloggning, trög bloggning bara skriker det om bloggen nu! haha. Det är så mycket med skolan nu och vi har fått massa med prov och läxor. Men blir bättre sen när det är lite lugnare i skolan.

Idag var jag med emma, beata, emma vb vid fridhemsplan men dock kunde jag inte ta det lungt kände jag för att jag var tvungen att gå ut med hunden och jag hade en enormt stor väska. Dagen har varit rätt bra men jobbig tycker jag. Rätt konstigt va? ;) Emma kom hem till mig också ett tag efter fridhemsplan.

Mammas kompis kommer snart på middag. PS ska visa en tröja strax som jag köpte idag! :)
2010-09-02 | 07:47:14

Skolaaan

Goood morgon! nu måste jag skynda mig att borsta tänderna så ni får ursäkta mig för deta slarviga inlägget. Sen efter skolan ska jag vara med emma.

Bye! :)
2010-09-01 | 20:42:12

Dagens fråga ! :)


Kommentera i kommentarfältet, förlåt för lite bloggning idag. Börjar tidigit imorgon och måste packa min väska så måste säga god natt nu.

2010-09-01 | 16:58:40

Lång dag idag


Hej på er! :) han aldrig blogga imorse och slutade jätte sent idag så blev ett inlägg nu. Skulle gjort något idag men jag fick inte/kunde itne för jag var tvungen att gå ut med hunden haha, det är en nackdel med att ha hund eftersom man måste hem på en gång och gå ut med honom så måste alltid hem när jag har långa dagar tråkigt..

Och kan inte ta kort i skolan längre, för jag vågar inte ta med kameran ditt. För någon har brytit upp två lås i vår korridor och från vår klass.. Och jag skulle bli galen om jag blev av med min kamera! Bilderna där uppe tog jag nyss när jag var ute med vooven! :)